AKTUELLT JUST NU  . . .  är Carl-Einar Häckner  . . . den gränslöse trollkarlen, som är tillbaka på Sagateatern onsdagen 24 oktober . . . och  . . . det är tyvärr SLUTSÅLT.

”Det blir hysteriskt vansinnestrolleri och monologer och visor i en isbjörnssaga för att hålla värmen. En föreställning om det viktigaste, det finaste. Det som gör oss till människor. Om att bli rånad på en bit av sitt liv.  Om våra svarta hål. Om skrattet som ventil i en egen komedi för att släppa fram artisten.”

Speltid: 2 tim 20 min  (inkl paus)

 

Välkomna 24 oktober  /  KARIL-styrelsen

 

 


Sagateatern är den fd biografen Saga och vill man se kvalitetsfilm finns alltid Linköpings Filmsalonger  och den kommunala biografen Cnema i Norrköping, där du kan hämta det tryckta programmet på denna länk!

Därtill finns Cinemax där du på länken hittar deras onsdags- och lördagsserie. Var och en innehåller 6 ordentligt bra filmer, som du kan se för enbart 220 kr per serie!

Sedan är ju artikeln i Linköpingsposten, med teater som en demokratifråga, alltid lika aktuell!


Det finns även ANDRA RIKSTEATERFöRENINGAR, så om du missar vissa av föreställningarna i Linköping kan du ta tillfället i akt och åka på teaterresa till grannkommunerna! På menyvalet Andra Riksteaterföreningar kan du se de repertoarer som gäller i våra systerföreningar!