AKTUELLT JUST NU  . . .  Humoristiskt katastrofdrama . . . på Sagateatern 21 november.  I ett ödsligt islandskap befinner sig tre människor på ett forskningsuppdrag när ett minst sagt oväntat katastrofläge uppstår. Hur klarar sig tre skyddslösa människor i en extrem natur och vad händer med den som står öga mot öga med sin egen utsatthet? Vad innebär det att bege sig ut i det okända? När blir vi tvungna att vända om, och när kommer vi till punkten då det är för sent? Och går det att hitta vägen genom att gå vilse?

Polarfararna är ett spännande och absurt katastrofdrama, där människan och nyfikenhetens drivkraft står i centrum.

Du som köper biljett till Polarfararna  inbjuds till samtalet: Kan scenkonst rädda världen? på Stadsmissionens café innan föreställningen; onsdagen 21 november, kl 17.30-18.30. Du bjuds på kaffe/te och macka och för att dimensionera detta krävs anmälan . . . maila; gunnar@karil.se

Manus:   Camilla Blomqvist
Regi och idé:   Åsa Johannisson
Medverkande:   Anita NymanMalin Alm och Myra Neander
Foto:   Markus Gårder
Produktion:   Riksteatern 

 

Speltid:  1 tim 30 min   (ingen paus)
Köp dina biljetter här:   www.tickster.com

 

Välkomna 21 november /  KARIL-styrelsen

 

 


Sagateatern är den fd biografen Saga och vill man se kvalitetsfilm finns alltid Linköpings Filmsalonger  och den kommunala biografen Cnema i Norrköping, där du kan hämta det tryckta programmet på denna länk!

Därtill finns Cinemax där du på länken hittar deras onsdags- och lördagsserie. Var och en innehåller 6 ordentligt bra filmer, som du kan se för enbart 220 kr per serie!

Sedan är ju artikeln i Linköpingsposten, med teater som en demokratifråga, alltid lika aktuell!


Det finns även ANDRA RIKSTEATERFöRENINGAR, så om du missar vissa av föreställningarna i Linköping kan du ta tillfället i akt och åka på teaterresa till grannkommunerna! På menyvalet Andra Riksteaterföreningar kan du se de repertoarer som gäller i våra systerföreningar!