AKTUELLT JUST NU  

Tack för en fin vårsäsong!

 

Nu är vårsäsongen slut, och det på ett helt fantastiskt sätt, med Sång till välfärden och vår lokala kör Motvalls. Nu går arbetet vidare med höstens repertoar, som vi hoppas ska bli lika bra som vårens, vilket den blir om vi får de föreställningar vi vill ha till Linköping. Stort tack till våra stöttande medlemmar, till alla andra i publiken, till gästande teatergrupper och till de många som på olika sätt hjälpt oss med vårens föreställningar!  Varmt välkomna till höstsäsongen . . . .  ett nytt I rampljuset kommer i augusti.

 

Ha en fin fortsättning på våren  . . .  och en fantastisk sommar!  //   KARIL-styrelsen

 

 


Sagateatern är den fd biografen Saga och vill man se kvalitetsfilm finns alltid Linköpings Filmsalonger  och den kommunala biografen Cnema i Norrköping, där du kan hämta det tryckta programmet på denna länk!

Därtill finns Cinemax där du på länken hittar deras onsdags- och lördagsserie. Var och en innehåller 6 ordentligt bra filmer, som du kan se för enbart 220 kr per serie!

Sedan är ju artikeln i Linköpingsposten, med teater som en demokratifråga, alltid lika aktuell!


Det finns även ANDRA RIKSTEATERFöRENINGAR, så om du missar vissa av föreställningarna i Linköping kan du ta tillfället i akt och åka på teaterresa till grannkommunerna! På menyvalet Andra Riksteaterföreningar kan du se de repertoarer som gäller i våra systerföreningar!