AKTUELLT JUST NU  . . . .  . är att höstsäsongen slut, alldeles helt fantastiskt roligt har det varit, med mycket av intressant, rolig, nyskapande och angelägen teater. Vi har aldrig tidigare haft sju slutsålda föreställningar under ett spelår tidigare.  Nu går arbetet vidare med repertoaren för 2018, som vi hoppas ska bli lika bra som 2017, även om det kommer att bli svårt . . . men kanske ska det gå ändå. Stort tack till våra fina stöttande medlemmar, till alla andra i publiken, till gästande teatergrupper och till de många som på olika sätt hjälpt oss med höstens föreställningar!

 

 

God Jul!

 

/önskar KARIL-styrelsen

 

 

 

 


Sagateatern är den fd biografen Saga och vill man se kvalitetsfilm finns alltid Linköpings Filmsalonger  och den kommunala biografen Cnema i Norrköping, där du kan hämta det tryckta programmet på denna länk!

Därtill finns Cinemax där du på länken hittar deras onsdags- och lördagsserie. Var och en innehåller 6 ordentligt bra filmer, som du kan se för enbart 220 kr per serie!

Sedan är ju artikeln i Linköpingsposten, med teater som en demokratifråga, alltid lika aktuell!


Det finns även ANDRA RIKSTEATERFöRENINGAR, så om du missar vissa av föreställningarna i Linköping kan du ta tillfället i akt och åka på teaterresa till grannkommunerna! På menyvalet Andra Riksteaterföreningar kan du se de repertoarer som gäller i våra systerföreningar!